Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland känner jag mig så färglös.

Min röst spricker varje gång jag behöver tröst
Ibland kan jag inte leva med saknad
Nej,jag är inte tillräckligt stark
Blir jag någonsin fri från alla måsten?
Blir jag någonsin fri från alla stereotyper?
När är det min tur att gå först i kön?
Vad är egentligen kärlek?
En vilja att kompromissa?
Så nära..bara ett andetag bort
Ibland är jag som en tår - Färglös
men ändå ser någon mig
Jag är då inte längre osynlig
Någon vill mig väl




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-23 01:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Någon vill dig verkligen väl och du är långtifrån färglös.
2012-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta