Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pulserande toner

Det pulserar toner
till mina öron
Jag kommer på mig själv
med att le
Tänk vad musik
kan väcka för känslor
Minnen som är ovärdeliga
Tänk vilka sinnen som öppnas




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-23 16:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Är med dig till 100% på detta.
Och kom ihåg vad Neil Young sjöng i "Rock and Roll Will Never Die": "There's more to the picture than meets the eye".
2012-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta