Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hey Hey My My!

Rock´nroll kan aldrig dö!säger Neil Young
Kom ihåg att det alltid finns mer
än vad dina ögon kan uppfatta
Man kommer ut ifrån det blåa
och in i det svarta
Går du nu kan du inte komma tillbaka




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 163 gånger
Publicerad 2012-06-23 17:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Is this the story of Johnny Rotten?
2012-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta