Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Peter Pan komplex.

Det här är en historia
om en liten pojke
som drömde
om att aldrig bli stor
"Man har hela livet på sig
att bli vuxen"
blev hans soundtrack
Han ville ha kvar sitt tonårsrum
med Ziggy Stardust som bror
Han ville spränga högtalarna
med musiken som betydde allt!




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-23 18:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"I' ll b Tinkerbell and you' ll be Peter Pan", som X-Ray Spex sångerska Poly Styrene sjöng i låten "Highly Inflammable".
Handlar din text om Pojken Georg?
Den skulle även kunna handla om en viss sångare från Gävle...
2012-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta