Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=_2RvhqGzYY0


Hade jag varit tonåring på 80-talet hade Adam stulit mitt hjärta

Hade jag varit tonåring på 80-talet
hade Adam stulit mitt hjärta hur lätt som helst
Originell och vacker!Var sann mot sin vision!




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 179 gånger
Publicerad 2012-06-23 18:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ok då...Close call...
2012-06-23

  Larz Gustafsson VIP
Han stal mitt. Fast inte på DET sättet...
2012-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta