Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=ZouruN7wo5A&feature=related


Kungar över den vilda fronten.

De är kungar över den vilda fronten
Krigare sanna mot sig själva
De bildade en egen familj av tillit




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 125 gånger
Publicerad 2012-06-23 23:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gränsen snarare, men sure.
Ant people are the warriors. Ant music is the banner.
2012-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta