Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För oss räknade



AF hm…
Vi är räknade av dem
Salar av vad som kanske komma skall
är våran dystra framtid
Ett timglas av lögner
och en touch av febrilt hunsande

Miner av sten
möter vi räknade
Vi kommer och går
ses och sågs
förhoppningar föds
förhoppningar dör
knyts ihop till en skör nylonstrumpa
av kastrerade drömmar och halva sanningar
vem bryr sig?
Allt man är finns på en lista någonstans
ett namn
lite död information
Inpräntat i en dator
Som för eller senare slocknar av tidens
tacksamma och envetna tand…




Fri vers av Eder Krille
Läst 492 gånger
Publicerad 2006-02-04 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eder Krille
Eder Krille