Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vibrerande magi

 

 

Du

är redan fri

som livets vibrerande magi

Ett djupt öppet hav av gränslös kärlek

En sjungande eld som gnistrar av glädje

Ett stillhetens Hjärta i full blom

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-06-23 23:19



Bookmark and Share


    Doll
Du skapar sköna bilder, tycker om.
2012-06-25

    ej medlem längre
Skönord
att läsa
i söndagen

Tack! :)
2012-06-24

    ej medlem längre
En njutbar glädje att få läsa dina ord.
2012-06-23

  aol
underbar poesi,
2012-06-23

  ULJO
Vacker poesi
2012-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP