Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kan något gå så snett?

När det nästan var helt perfekt
En händelse som inte borde hänt
Som plockepinn när om du tar fel rasar allt

Att ett litet steg kan göra allt så fel
När alla val innebär att såra någon
Pest eller kolera
Eller död

Det finns tre val
Tre vägar att gå

Ett som borde vara rätt
Ett som verkar så jävla lätt
Och ett som är mitt sätt

Oavsett hur jag gör så blir det fel
En vägkorsning där det inte finns någon väg tillbaka
Så jag står still
Vågar inte ta ett steg

För jag är rädd att trampa snett




Fri vers av Susse
Läst 188 gånger
Publicerad 2012-06-23 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susse