Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten har åter sänkt sin slöja

Natten har åter sänkt sin slöja över dagen
En känsla av ro och förhoppningar
inför den nya dagens födelse
Fåglarna sjunger än sin sång




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 117 gånger
Publicerad 2012-06-23 23:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Förväntan kommer med varje ny gryning.
2012-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta