Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sheldon

The main reason I watch the Big Bang Theory
Han är verkligen härligt dryg
och hans små egenheter blir komiska
Han ropar alltid "Penny" tre gånger
när han knackar på hennes dörr
Har sin bestämda plats i soffan
Fnyser föraktfullt mot dem
som inte kan något om serier
Han är inte rädd för att vara rak
Hans mun har inget filter
The Nerd is the shit!
Hyllad! (med all rätt)




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-24 13:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sheldon is the man!
Han är urkul.
Joey Ramone hade också sådana där tvångstankar - fast hans var ju på riktigt.
2012-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta