Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Come and hear my piratesong!

Yarr!Come and hear my piratesong!
I could be the next Captain Jack Sparrow
and you know I would deliver
You know I would kill them all
with my dance skill




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 225 gånger
Publicerad 2012-06-24 13:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Adam härskar ut Depp med ljusår.
http://www.youtube.com/watch?v=XzrWlr-61Zw

2012-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta