Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kunde det ha blivit bättre?

Han rör hennes nakna hud, långsamt, men ändå försiktigt. Han vet att det kittlas för henne.
- Hur var natten då? viskade han.
Han möter hennes ögon, och ser ett leende spridas i hennes ansikte. Hon viskar att den är perfekt.

Hon ser att han fuktar sina läppar och tittar på hennes mun, hon böjer sig fram och ger en lätt kyss, han besvarar den och tillsist ligger de ovanpå varandra.
- Tror du att någon hörde oss inatt? frågar han med en allvarlig ton.
- Nej, vad tror du? säger hon.
Han skakar på huvudet och säger; jag går och duschar nu.
Han reser sig upp och går in i badrummet, hon tittar på hans fina rumpa. Hon ställer sig upp, drar bort dom blodiga lakanen på sängen, lägger de under sängen bredvid hyresvärden. Hon klär på sig och hör Dave nynna på någon sång. Hon fixar kaffe, sätter sig ner vid bordet och tittar ut.

Dave hör att Mona sätter på kaffet, han känner sig sugen på att få dra med handen på hennes mage. Han ropar in Mona som kommer in, han ber henne att ta av sig kläderna och till sist duschar de tillsammans.

När Mona & Dave duschat klart, diskuterar dom om vad dom ska göra med kroppen. Dom bestämmer sig för att bära in den i hyresvärdens lägenhet mittemot deras lägenhet.

Hon tittar på Dave och säger; jag tycker att det var bra att vi dödade honom, åt upp hans lever och drack hans blod. Han kan inte komma & säga att vi är för högljudda.

- Ja, men kunde natten ha blivit bättre? viskar Dave med ett leende.




Prosa (Novell) av charlotta
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-02-04 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

charlotta
charlotta