Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är alla människor men vissa anses vara freaks

Vi är alla människor
men vissa anses vara freaks
Bara för att de vågar
vara sig själva
Bara för att de går
sin egen väg
Vi föddes som original
Varför dö som en kopia?
Var stolt över allt du är
Både svagheter
och styrkor
Det är ju det som
är kärnan
till vår mänsklighet




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-24 17:52



Bookmark and Share


  Miss Mi
Att våga vara sig själv - det största!
2012-06-28

  Peter Stjerngrim VIP
Tror det var P O Enqvist som myntade
- Det är varje människas förbannad skyldighet att se till att förbli (eller bli ...) unik!
2012-06-24

  Katinka VIP
De första 6 raderna fångar andras rädsla för att våga träda fram och synas. Man kan inte vara annat än sig själv. Det är dom som är freaks. Bra skrivet!
2012-06-24

  Larz Gustafsson VIP
http://www.youtube.com/watch?v=2G2X8QBt5m4

Härifrån fick Ramones idén till "Gabba gabba, we accept you..." i låten "Pinhead".

2012-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta