Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lestats dans

Hans blick brinner
av rovdjurshunger
Den eleganta handen
med vassa naglar
bildar droppar röda
på hennes bleka hals
Det här är en dans
med den odöde
som har haft flera sekler
på sig att förfina
sin förförelsekonst




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-24 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta