Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnet dansar

Regnet dansar på mitt tak
Rytmiska lekar,en barnslig glädje
Över mina läppar spelar ett leende
Nattbarnsromantik




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 111 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-25 00:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Barnets glädje behöver man.
2012-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta