Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett träningspass på hornhinnan


Nu har jag
sett
ditt ansikte,
i förtioåtta minuter
din bild har intagit
mina hornhinnor,
nerver
och etsat sig fast
i något slags ögoncentra.

Förtiåtta minuter:
längden på ett Houseavsnitt,
nästan ett träningspass
minus stretching,
fyra gånger tiden av ett
spaghettikok


Kom hit!







Fri vers av carro
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-25 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

carro
carro