Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens villkor

I det finstilta hittar jag spår av dig och mig:

1.1.0 Avtalet reglerar förhållandet mellan två parter.
1.1.1. Din bleka hand och färgstarka själ vill jag hålla ömt.

2.1.0 Parterna förbinder sig att inte avslöja konfidentiell information.
2.1.1 Du är lagen mitt hjärta vill följa.
2.1.2 Under huden vill jag bära din innersta röst.

3.1.0 Allt deltagande sker på egen risk.
3.1.1 Livslång kärlek rinner igenom oss och bedövar oss.
3.1.2 Villkorslös längtan flimrar förbi.




Fri vers av carro
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-28 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

carro
carro