Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=aWCQBtRzNJQ


Ziggy Stjärnstoft

Du blev min bästa vän
under min känsliga tonårstid
Du visste alltid vad jag tänkte
Gav mig ord när jag annars
hade varit stum
Du förstod så väl




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-25 12:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Där har du en själsfrände i Thomas Di Leva.
Men Bowie har betytt och betyder mycket även för mig. Liksom Iggy. Iggy har nog faktiskt betytt ännu mer.
2012-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta