Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urkraft

Idag spränger hon alla gränser
En hjältinna med urkraft
Idag testas tiden
och dess verkan
Det finns något större!
Man behöver ingen förklarning
Bevisen pulserar likt stadens hjärta
Idag fylls hjärtat av mening
och innebörd




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-25 17:34



Bookmark and Share


  aspiration
Jag gillar verkligen dethär. Verkligen, verkligen väldigt mycket! Du kan vara stolt, riktigt bra formulerat tycker jag!
2012-06-25

  Larz Gustafsson VIP
"Vart ska du gå
när betonghjärtat slutar att slå?"
som Mora Träsk (innan de blev barnband) sjöng i sin svenska version av Röde Mors låt "Betonghjertet".
2012-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta