Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.youtube.com/watch?v=jEOkxRLzBf0


Hommage à J O H N LENNON!







Imagine all the people...

All we are saying is give Peace a Chance...

Love is...

Instant Karma...

& so on & on & on...

Thank You John for all the songs!







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-25 18:34



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Jag är glad att du hyllar John Lennon; det är alltid på sin plats. Sista raden hade varit tillräcklig.

Man bör betänka att han skrev "Give Peace A Chance", när Vietnamkriget var i full gång. Det tog slut 1975.
2012-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP