Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mussla saknar pärla

ibland undrar jag om jag har några känslor alls
eller är jag som en sluten mussla utan innehåll
en borglömd fimp i en skog

men all den kärleken jag får
upskattar jag
de gör jag
verkligen

men vill du ha svar
ja då kan du lika gärna kasta tillbaka
den där musslan i havet

för vem klarar att stå ut med
obesvarad kärlek

du får ingen kärlek av mig
inte nån annan heller

för jag står i en bortglömd skog omringad av vackra träd
som ger mig syre

medan jag långsamt förtär
med äcklig kolmonoxid
tills en dag

när jag brunnit upp och är inget annat

än en sur fimp.

åh mina vackra varelser, förlåt mig




Bunden vers av elsa.s
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-26 00:18



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
be aldrig om ursäkt för dina känslor, diktjagets inre bör måhända väckas, pärlan poleras, än mer, innan du skiner, så släpp loss, må ej dåligt för det, utan låt ditt inre omringas av kärlek, intill hettan tar vid

kanske stämmer ej kärlekskemin

väl fångad känslodikt, ehur
2012-06-26
  > Nästa text
< Föregående

elsa.s