Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skrev den för alla drömmare

Jag skrev den för alla drömmare
som aldrig har gett upp
som inte har mist
barndomens glädje
över de enkla tingen
Jag skrev den för alla rebeller
som inte nöjde sig
med att vara en i mängden
som inte ville vara gråa
Jag skrev den för alla poeter
som kunde skapa nya världar
med ett enda penseldrag




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-26 03:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbart skrivet!

"Det är tuffa tider för en drömmare"
"We just walk on by, we just keep on dreaming"
2012-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta