Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I´m the Monster under your bed

I´m the Monster under your bed
The terror in your head
I feed from your fear
I´m the Nightmare
who comes at night
A Scream...that will tear you apart
I´m the Forbidden
The freak in a Show
I´m the Vampire
and I kill my pain
with your sweet Blood




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 108 gånger
Publicerad 2012-06-26 14:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Jag är monstret", som ett album med gamle punkkungen Wadling heter.

Har du hört Jet Bronx & The Forbidden?

"Love Will Tear Us Apart"

"I don' t wanna go in a freak show" (Lurkers)

När mymlorna (två unga tjejer som bodde hos oss ett tag) sett utdrag ur "Freaks" (som jag visade dem på YouTube) skrämde den äldre av dem den yngre och sade att "freaksen" kunde krypa upp i hennes säng...
2012-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta