Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarfika på Hamrens cafés utedäck i Harads

nu kallat "Nyfiket", hör till de

goda stunderna, stanna

gärna till, om Du vill


på Din färd

efter jokkmokksvägen,

97:an, som följer älven, Luleälven!





Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-26 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld