Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elektriska i mörkret

Alla vill vara elektriska i mörkret
Och lyssna på synthar
som låter som regndroppar
Alla vill drömma sig bort
om än för ett litet tag
Alla vill sända signaler
genom hudkontakt

Pulserande meddelanden




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-26 18:00



Bookmark and Share


    ordskalv
Alla vill och alla borde men alla har inte förmågan. Inte viljan eller orken att uppnå extas. Tack för fina rader damen!
2012-06-26

  Larz Gustafsson VIP
Helt klart.
Orkestrala manövrar.
2012-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta