Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den odödes gamla balad.

Under min tusenåriga existens
hade jag aldrig kunnat ana
vilken kraft musiken skulle få
Ja,jag glömde till och med
min blodlust för ett tag
då de vackra tonerna
fyllde mina längtansfulla öron
Jag var monstret
som blev kulturell
Freaket som drömde om något mer
En fiol i min hand
skapade magi och förförde
alla de unga damerna
som samlats på bal




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-26 18:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Rock'n'roll made a man out of me, som Dictators sjöng.
A woman, i ditt fall.
2012-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta