Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=kU2SRNU955c


Jag vill inte växa upp!

Precis som Ramones
har jag bestämt mig
Jag ska ALDRIG växa upp!




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-26 18:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbar låt.
Jag har också bestämt mig för det.
Originalversionen gjordes av Tom Waits.
2012-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta