Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=gjSRPV9e7l8&feature=related


Vi väntar på kriget men jag önskar nog att jag var någon annan

Nu väntar vi på kriget
Men i Underjorden
är vi Osynliga
Ibland önskar jag
att jag var någon annan
men det går inte
Jag är för märkt
av mina erfarenheter




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-26 19:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ett band jag aldrig hört eller hört talas om förr.
Positiv överraskning!
2012-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta