Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=6AvUD114Fts


Sloe Gin

Han vet vad ensamhet innebär
Försöker tvätta bort
all smärta med gin
Han är trött på att stå ensam i regnet
Så ensam!Så ensam!
Han avskyr att gå hem
utan något sällskap
Men som vi alla vet
hjälper inte alkohol i längden
Det blir bara värre




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-26 21:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Verkligen sant.
2012-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta