Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ADS

Danska post - punk bandet ADS
upptäckte jag av en händelse idag
En fantastisk upplevelse för mina öron
Ja,alla mina sinnen
Härligt mörkt sound
Synd att de bara fanns mellan 1980-1984
Ändå hann de skapa magi
Det är verklig storhet!




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 144 gånger
Publicerad 2012-06-26 21:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Verkligen bra band.
Danmark har faktiskt bidragit med en hel del.
2012-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta