Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

People are Strange

När du är en främling
ser du andra människor
som konstiga
Jim Morrison hade verkligen rätt
när han sa de här orden
När du själv ses som konstig
minns ingen ditt namn
Ansikten dyker upp i regnet




Prosa av Vampyrens hjärta
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-27 00:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
De där raderna sammanfattar allt. Genialt.
Tänker även på Buzzcocks: "You are a stranger but I' m even stranger".

Adam Ant gjorde en Doors-cover - "Hello I Love You" - på soloplattan "Friend of Foe". (Och Billy Idol gjorde en cover på "L A Woman")
2012-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta