Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Mina tankar är vapen som slåss."

"Mina tankar är vapen som slåss."

Ja,mina tankar kan ingen ta ifrån mig..
Tur att de inte har uppfunnit en tankemaskin
som kan avläsa alla känslor
Nej,jag vill inte ha ett samhälle som i boken "1984"




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-27 10:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Scheisse". B-sidan hette "Tyna bort".
Detta med tankarna som vapen som slåss är suveränt.
2012-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta