Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Med förstånd - kanske' av AgnesP, inspirerade till kommentaren. Det finns mycket som går att hänföra till slickat. Slickat hår eller slicka frimärken. Slicka i sig godis eller glass. Slicka i samband med kyssar. Slicka eller stryka någon medhårs. Et cete


Kritik på en text (799) - åtråvärt






Att bara läsa om äventyret
gör att man gärna
slickar sig om läpparna.

I en eller annan bok
finns det en del att slicka i sig, som höll man
i en glass eller åt jordgubbar.

Befann sig i en älskads situation
eller position, slickande
och provsmakande äventyret kärleken.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 184 gånger
Publicerad 2012-07-07 07:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP