Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allmänheten

Allmänheten får
vad allmänheten vill ha
Men själv bryr jag mig inte
om ytligheter
som att ha den största tv:n
eller den coolaste bilen
Nej,det finns viktigare ting
på vår jord!



Om många går ihop
kan samhället förändras
på riktigt
Byråkratins skäl till existens
är att göra livet surt
för oss medborgare
De skickar runt våra papper
och påstår att "Det inte är deras bord!"
Fram och tillbaka
som en pingisboll
Se till den lilla människan!






Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 142 gånger
Publicerad 2012-06-27 21:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"The public gets what the public wants" (The Jam)
2012-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta