Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I månens sken

Två älskande i månens sken
lämnar röda droppar i snön
Långsamt biter han tag i livets kärna
Förundras över hur det pulserar
i kroppens alla vrår
Förundras över hungern
som lämnar glödande spår än
Förundras över den bleka halsens
papperstunna elegans
Två älskande i månens sken
osynliga för världen




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 142 gånger
Publicerad 2012-06-27 21:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
DET är underhållning!
2012-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta