Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsromantiken är inte död

Dödsromantiken är inte död
De vampyriska männen
är fortfarande mästare
när det kommer till förförelsekonsten
Långsamt skrapar huggtänderna
mot tunn hud
Reglerar pulsen med en enda blick
De Odöda har fått sin renässans
Inga träpålar hjälper!
Nej,de kommer tillbaka
förr eller senare




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 102 gånger
Publicerad 2012-06-27 21:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det fanns faktiskt ett band som hette The Undead.
2012-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta