Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av låten "Burning down the House."


Burning down the House

Vi kan bränna ner huset
med våra heta andedräkter

Akta!Det kommer dåligt väder!
Håll i dig hårt

Vi sitter i en tv-box
och förundras
över hur inne vi är

Så heta att vi kan bränna ner huset!




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 140 gånger
Publicerad 2012-06-28 19:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Grym låt. Trist att Tom Jones & Cardigans sabbade den med en bajsversion.
Martin Rössel & Dom Dummaste har gjort en bra svensk version, men bäst är originalet.
2012-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta