Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det brinner något inombords

Det brinner något inombords
En längtan jag ännu
inte kan registrera
Det finns något mer
än vad blotta ögat ser
Gräset är inte alltid
grönare på andra sidan
Men det hindrar inte människan
från att tro,från att hoppas




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 207 gånger
Publicerad 2012-06-29 09:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så sant.
We just keep on dreaming (Blondie)
I' m on fire (Chelsea)
2012-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta