Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig mer blöda för deras skull

Hon bestämde sig
för att aldrig mer
blöda för deras skull
Nej,aldrig vara deras slav
utan några krav

Man är aldrig ett offer
så länge man inte ger efter
för deras sjuka böjelser
Man är aldrig ett offer
så länge man inte tillåter
någon annan att trycka ner en

Deras tid skall komma!
Själarna på rättvisans våg
De skall brinna i evighet
för all ondska de samlat på sig
Hon har fått sin upprättelse!




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-29 11:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ett tidens offer är man dock alltid, enligt Elton Motello.

Underbart när de svaga får revansch och översittarna en knäpp på näsan.
2012-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta