Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Droppar röda

Droppar röda
som pulserar
i en dans
med den Odöde
Vassa kärleksförklarningar
Lämnar spår i snötung natt

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Han slickar bort minnet
från sitt eleganta finger
Den Odöde njuter
av det som är livets kärna
Blicken glöder varmare
än solens famn

Dropp,dropp rödare rödast
En Dans med Döden
Med faran som kittlar
som ett karusellåk




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 134 gånger
Publicerad 2012-06-29 11:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
http://www.youtube.com/watch?v=u8SKejK3eR4

2012-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta