Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skriver mörkt

Jag skriver mörkt
men som alltid
hittar ett ljus fram
Ett lyckligt slut
tränger sig på
och kräver
min uppmärksamhet
Och jag blir girig
Hjärtat bultar
som om det ska brista
Ge mig!Ge mig!
skriker en röst
inombords

Jag skriver mörkt
men kärleken segrar alltid
Han som är född av ljuset
är min Räddare
Han dog för min skull
på korset
Han dog även för din skull
Förlåtelse!




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-29 11:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Amen!
Joh 8:12
2012-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta