Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svammel i min egna gård :)


dum b ass

Precis som om du skulle förstå ändå... Det enda du gör är att vara ute o cykla, Ja...såvida du inte kallar mig mygga, för att jag inte vill dela säng med dig. På dina villkor sker allt i din önskan, Jag hoppar lycklig ut i den vackra grönskan. Till synes kan du se ut som en redig o fin Karl, men oj vad du har lång väg till insikt kvar. Hade du väntat snigel takt i racerfart, hade du fått mig på en vild äng Statement: Jag klipper mördarsniglarna i min trädgård.




Fri vers av Songbird VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-11 23:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tar du kräken med sekatör?
Det gör jag,
en mördare mindre..

Är din säng bred som
en vildsådd blomsteräng?
Mjuk och skön som en gryning..
2012-07-12

    nånja
Det låter väldigt jobbigt med mördarsniglar.

Men det måste vara skönt att veta att man attraherar någonting levande överhuvudtaget att vilja åt en om än för egoistiskta och ohygieniska anledningar. Att få låtsas en liten stund kan vara skönt.

Men nu blandar jag in andra saker i det här kanske.
Hoppas du får det du söker och inget annat.

och förlåt mitt obalanserade inlägg, förlåt om jag var mördarsniglig.
2012-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP