Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tagga inför festen kompis!!

bolagskassen på fredagseftermiddagen är du värd,
framåt väntar helgens sedvanliga härd,
utan den blir du heller inte helt närd.




Fri vers av Sayyadina
Läst 174 gånger
Publicerad 2012-06-29 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sayyadina
Sayyadina