Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu kommer råttorna upp igen

Nu kommer råttorna upp igen
De har samlat ihop sina trupper
Samlat på sig tillräckligt med mod
Never mess with the rats!
är läxan du får lära dig idag




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 103 gånger
Publicerad 2012-06-30 13:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
All the way from Boomtown...
2012-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta