Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu ska du lyssna väldigt noga

Nu ska du lyssna väldigt noga
Inse att du inte längre
är herre på täppan
Nej,du är inte den största fisken
i den här dammen
Nu får du en knäpp på näsan

Den svage har fått sin hämnd!
Du springer hem med svansen mellan benen




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 161 gånger
Publicerad 2012-06-30 13:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag älskar när den svage upphöjs, men hämnd är knivigt...
2012-06-30

    ej medlem längre
Ha, ha.
2012-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta