Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vampyrens offer.

Jag flyger omkring
och letar efter
nästa offer
att ta livskärnan ifrån
Jag är din mardröm nr 1
med tänder
vassare än din ironi
Jag är legenden
du darrar av rädsla
i månlös natt
Ingen hjälper dig
Jag är omöjlig
att döda
ty jag är redan Död




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 135 gånger
Publicerad 2012-06-30 13:26



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Vampyrinnan på jakt:)
2012-06-30

  Larz Gustafsson VIP
Slaughter & The Dogs...

Bela Lugosi är visserligen död, men han var bäst som Dracula.
2012-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta