Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad kommer nu?

Men så ligger vi och mysskrattar i solen vid havet vid vår hamn i vår älskade vik.
Min väninna och jag, vilken ljuvlig dag
5 dagar med fem ekorrar springandes över vägen,
Lycka bära förestånd sägs det, så vad är oddsen för 5 på femdagar?!
Den första på dagen innan var död, men vad gör det?

Rastlös cyklar jag backen ner i 190 o sjunger

Ooooooo.

Lalalalalaaaa

Håret fladdrar i vinden

Fri

Levande

Så har hon skrivit 10 arga, o nu är hon glad

Betyder det att jag blivit svag?

Ler

Ooooooo


Lalalalalaaaa






Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-11 23:40



Bookmark and Share


  träsnidaren
Din text utstrålar verkligen..av liv och lust. Underbart!

Oooooo

Lalalalalalaaaa!
2012-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP