Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen till den magiska teatern

Välkommen till den magiska teatern
Betalningen är ditt Förstånd
Vågar du lämna allt det trygga?
Vågar du se alla de olika möjligheter
du kan välja mellan?
Välkommen alla,gamla som unga
Se hur ni kunde ha valt i era liv
Stängs en dörr är det bara att öppna en annan




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 117 gånger
Publicerad 2012-07-01 18:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Förmodar att detta är en låt...
Bandet Styx, kanske?
2012-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta