Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mental istid

Varför finner jag det ordet så tilltalande?
Ja rent ut sagt vackert...




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-01 23:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Samma här!
Grym låt med Ebba.
Har du sett "Ebba the Movie"?
2012-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta